Over Beukers - Beukers Autobedrijf | Beukers Toyota | Westland

Beukers is in โ€™s-Gravenzande Toyota dealer. U bent welkom voor advies over en aankoop van een nieuwe Toyota. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Toyota occasions, leasing, operational lease, financial lease, private lease en uiteraard verzekeringen.

Beukers Autobedrijf staat al jaren voor de Westlanders klaar als het gaat om auto's. Maar ook als het op goede doelen aankomt, staat Beukers veelal op de eerste rij. Om u een beeld te geven waar Beukers de afgelopen jaren zoal aan meegewerkt heeft. Ziet u op deze site een aantal acties waarover we met trots kunnen zeggen dat we hieraan bijgedragen hebben! 

De Kamer van Koophandel voert terug naar 1934, toen P.G. Beukers zich inschreef als autobedrijf. In de rijke historie van Beukers is er tot 1965 een Ford dealerschap geweest en vanaf 1965 is Beukers lid van de Toyota organisatie.

Autobedrijf Beukers heeft een foto gedeeld1 dagen geleden

Beukers Black Friday knaller! ๐Ÿ™Œ

Direct leverbaar: deze nieuwe RAV4 2.0 2WD Dynamic Benzine Automaat. Met veel aanvullende opties: dodehoeksensoren, rondom cameraโ€™s, parkeersensoren voor en achter en nog veel meer. Maarliefst 1500kg trekgewicht.

Nu met ruim โ‚ฌ 5.300,- Black Friday korting!! Van โ‚ฌ43.330 voor โ‚ฌ38.000 bij rijden in 2020. Kom deze week langs in onze showroom!

#Toyota #RAV4 #BlackFriday
Bekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een album gedeeld2 week geleden

We krijgen er geen genoeg van om onze klanten zo blij te zien met hun nieuwe Toyota! ๐Ÿ™Œ Heel veel rijplezier namens het hele Beukers Team!

#Toyota #Yaris #AYGO #RAV4 #Corolla
Bekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een foto gedeeld2 week geleden

Wat een prachtig en heerlijk weer! โ˜€๏ธ Genieten jullie ook van het zonnetje?

We zijn vandaag gewoonlijk tot 16:00 geopend. De koffie staat klaar โ˜•๏ธBekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een foto gedeeld3 week geleden

Vandaag weer een hele leuke aflevering gehad. Welke Toyota staat er onder het doek? ๐Ÿ™ˆ

Autobedrijf Beukers heeft een foto gedeeld1 maand geleden

Wat een feest, mogen we een prachtige Toyota PROACE in Navigator uitvoering afleveren aan Roelof Haket en die is zo blij dat er gelijk nog een tweede besteld wordt.Bekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een album gedeeld1 maand geleden

'T was een fijne week met meerdere afleveringen en als hoogte punt 11 Toyota's aan Bij Ons - Zorginstelling uit Maasland, fantastische jonge mensen die kinderen en ouders persoonlijk begeleiden met uiteenlopende problematiek en/of ontwikkelingsniveaus.
Bedankt Willem, Silvio, Mike, Guus, Paul, David, Tom Z, Jeroen, Jamie, Tom B en Nik, veel rijplezier met de Toyota's Aygo X-Fun en natuurlijk Thea Jansen van Toyota Lease
Bekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een foto gedeeld1 maand geleden

De nieuwe Toyota Yaris in onze showroom! ๐Ÿ˜

Dynamische prestaties en een laag brandstofverbruik. U rijdt tot wel 50% van de tijd elektrisch, zรณnder stekker!

Heb jij de nieuwe Yaris al ervaren?

#Toyota #Yaris #Hybrid
Bekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een album gedeeld1 maand geleden

We hebben een nieuwe demo binnen: de Toyota RAV4 2,5-liter 2WD met 218 pk! ๐Ÿ˜

'Custom made' samengesteld met o.a. alle badges zwart gespoten, 20-inch velgen met dikkere banden en een prachtig beige lederen interieur.

Proefrijden? Maak gemakkelijk een afspraak via 0174-412492

#Toyota #RAV4 #BeukersToyota
Bekijk meer

Autobedrijf Beukers heeft een album gedeeld1 maand geleden

Van een aflevering van de eerste nieuwe Toyota Yaris tot een prachtige Toyota RAV4. We hebben weer een aantal leuke en gezellige afleveringen mogen doen! ๐Ÿ˜

#Toyota #Yaris #RAV4 #BeukersToyota
Bekijk meer