En rijdt u reeds in een Toyota en wilt u advies over het beste onderhoud aan uw Toyota? Ook daarvoor bent u van harte welkom. Onze serviceadviseurs kunnen u alles vertellen over onderhoud aan uw Toyota, garantie werkzaamheden en ook voor de gecompliceerde reparaties hebben wij alle expertise in huis.

Tijdens het uitvoeren van de servicewerkzaamheden bieden wij u diverse keuzes: u kunt in onze wachtruimte met gratis wifi wachten, u kunt gratis koffiebonnen voor de Intratuin krijgen, u kunt milieubewust hybride vervangende vervoer meekrijgen en voor diegene die graag willen bewegen, hebben we ook nog gratis leenfietsen ter beschikking.

In Vlaardingen staan onze schademanagers voor u klaar bij Beukers Autoschade www.beukers-schade.nl. Deze hypermoderne vestiging is ook voorzien van een wachtruimte, maar er wordt meer gebruik gemaakt van ons vervangend vervoer. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de schade aan uw auto zo snel mogelijk en onzichtbaar wordt gerepareerd. Volledig gewassen krijgt u uw auto weer terug en wij gaan er vanuit dat u niet meer kunt zien waar de schade aan uw kostbare bezit heeft gezeten.