Beukers tussen de Westlanders

Beukers Autobedrijf staat al jaren voor de Westlanders klaar als het gaat om auto's. Maar ook als het op goede doelen aankomt, staat Beukers veelal op de eerste rij. Om u een beeld te geven waar Beukers de afgelopen jaren zoal aan meegewerkt heeft. Ziet u hieronder een aantal acties waarover we met trots kunnen zeggen dat we hieraan bijgedragen hebben!

Kom langs! Een dag lang is er van alles te zien, te doen, te eten en te drinken. 
Zaterdag 16 juni is de kleinste Toyota voor één dag de grote held. Die dag presenteert Toyota Beukers voor het eerst het nieuwe 2018-model van de AYGO. Nog herkenbaarder, nog leuker. En de hele dag is er in en om onze showroom van alles te beleven. Kom langs!

De hele dag is er in en om onze showroom van alles te beleven. Kom langs!

Al jaren draagt Autobedrijf Beukers de WOS een warm hart toe. De WOS verzorgt de verslagbeving van het regionale nieuws in Westland, Maassluis en Midden Delfland. De uitstraling snelheid en betrouwbaarheid van de auto’s moet bijdragen aan een flitsende omroep met regionale allure.

Vandaar dat in april 2015 er 7 nieuwe Toyota’s Aygo ingezet zijn. Ze zijn afgeleverd met het nieuwe logo van de WOS, afwijkende wieldoppen, zodat ze al op grote afstand te herkennen zijn.

Kortom: een mooi stukje samenwerking tussen deze Westlandse Toyota dealer en de WOS.

Beukers was in 2006 betrokken bij de Westlandse Hattrick. Beukers is fan van Oranje en supporter van het Nederlands Elftal. Met 11 oranje Trabanten werd het Nederlands Elftal in 2006 aangemoedigd tijdens de EK in Duitsland. Absoluut hoogtepunt was een reis met de Trabanten naar Leipzig, waar de Oranje Trabanten voor het stadion werden geparkeerd terwijl de chauffeur in het stadion het Nederlands Elftal aanmoedigden.
6 jaar lang heeft Beukers meegedaan aan de Alp D’Huzes. Als lid van Team Westland zijn er vele mooie acties op touw gezet om geld in te zamelen voor het KWF. Team Westland heeft in de afgelopen jaren ruim € 2.000.000 opgehaald en Beukers heeft zijn steentje daar aan bijgedragen

Meer info op www.teamwestland.nl
In 2016 gaat Team Westland een andere koers varen. Er wordt geld in gezameld voor lokale doelen welke te maken hebben met de ziekte kanker. De sportieve uitdaging wordt gezocht en gevonden in het beklimmen van de Col du Tourmalet in de Pyreneeën. Uiteraard zal Beukers zijn steentje daar ook weer aan bijdragen.

Meer info op www.teamwestland.nl

In 2007 heeft Beukers deelgenomen aan de actie Westlandcruisers. Met 15 Toyota Landcruisers is er een tocht gemaakt van Westland, via Dakar, naar Gambia. Deze tocht voerde dwars door Europa, via het Atlasgebergte in Marokko, naar de woestijnen in zuid-Marokko en Mauritanië, om uiteindelijk in het mooie Gambia te finishen. Uiteindelijk zijn er 13 Toyota Landcruisers geschonken aan lokale ziekenhuizen en is er in totaal € 503.000,- opgehaald. Van dit geld is een nieuw psychiatrisch ziekenhuis gebouwd voor de stichting Tanka Tanka. Wij zijn trots om te melden dat het ziekenhuis tot op de dag van vandaag goed functioneert en er nog regelmatig Westlandcruisers worden gespot door oplettende regiogenoten die daar in de buurt op vakantie gaan.